De vachten zijn restproducten uit de vleesindustrie; de dieren worden dus niet speciaal gedood voor deze huiden. Dyreskinn selecteert leveranciers zorgvuldig. Er wordt alleen gewerkt met toonaangevende Europese looierijen. Zij werken volgens strikte richtlijnen en werken op een milieuvriendelijke manier, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën.

Dyreskinn is het Noorse woord voor dierenvacht. Dyreskinn heeft een compleet assortiment van huiden in allerlei soorten, maten en kleuren. De vachten worden op een ecologische manier gelooid. Het zijn natuurproducten. Elk dier is uniek, en dat maakt dat ook de huiden uniek zijn. Geen enkele vacht is hetzelfde, het zijn unieke producten. Dyreskinn heeft huiden van koeien, schapen, konijnen en zelfs van rendieren, springbokken en geiten. De vachten komen van dieren uit Nederland, Duitsland, United Kingdom en Scandinavië.

Een stukje dierenvacht voor de sier over een bank of in een stoel. Een huid of vacht geeft een mooie, warme en luxe uitstraling. Het geeft ruimtes sfeer en comfort.