Over ons B Living

 

B-Living is opgericht door Godfried en Darja Boers.

Darja over Godfried:

Godfried heeft jarenlang gewerkt als inkoper bij Sligro. 20 jaar maar liefst. Hij is daar begonnen als assistent en uiteindelijk inkoper geworden. Hij was gemiddeld zo’n 2 maanden per jaar in het Verre Oosten om daar artikelen te sourcen, afspraken te maken met nieuwe en bestaande leveranciers, en kwaliteit te controleren van producten.

Na 20 jaar was het tijd voor een volgende stap. Aangezien zelf ondernemen hem met de paplepel is ingegoten, besloot hij de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap. Godfried is nog steeds bezig met sourcing opdrachten. Daarnaast is hij twee webshops gestart: www.partyfurniture.nl en deze webshop B-Living.

Met onze oudste zoon Jesse maakte hij in oktober 2019 een reis naar het Verre Oosten. Jesse, toen 15 jaar, keek zijn ogen uit. Een enorme ervaring, een enorme indruk. Meer geleerd dan op school, liet Jesse daarna weten. Zo vader, zo zoon.

 

Godfried over Darja:

Darja is van huis uit communicatie-adviseur. Ze heeft ervaring in marketing en communicatie en is de laatste jaren vooral bezig met communicatie en stakeholdersmanagement in projecten. Een hele andere tak van sport. Maar toen ik begon met B-Living vond zij het maar al te leuk om ook onze eigen online winkel te starten. Het kiezen van de juiste strategie op het gebied van marketing en communicatie met betrekking tot de winkel, zijn vooral haar pakkie an. Ontzettend leuk om na al die jaren ieder een eigen richting te hebben gekozen, nu ook dit samen te doen. We bezoeken samen de beurzen en kiezen samen assortiment. Daarnaast runnen we samen een gezin met drie mooie kinderen en een hond. Kortom, een hele gezellige drukke boel.

 

B-Living

Met B-Living bieden wij mooie accessoires aan voor elk interieur. Hele mooie artikelen voor ook nog hele mooie prijzen. Doordat we zelf producten importeren, kunnen we deze mooie prijzen bieden. Ook weten we waar de artikelen vandaan komen en weten we dat de artikelen op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Daarnaast bieden we ook artikelen van andere leveranciers, zodat we een mooi totaal aanbod hebben.

Mooie cadeau’s voor jezelf! Mooie cadeau’s voor een ander!

Godfried en darja Boers

 Vragen? Neem gerust contact met ons op!